REKLAMI GEÇ

Engelliler kutlamaya hazır

Engelliler, Denizli Belediyesi’nin organize ettiği, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı için hazırlıklarını tamamladı.

/ DENİZLİHABER / 27 Kasım 2007 Salı, 01:00

Engelliler, Denizli Belediyesi’nin organize ettiği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı için hazırlıklarını tamamladı. Aralarında, İşitme Engelliler, Altı Nokta Körler, Zihinsel Engelli Çocukları Koruma ve Yönlendirme, Bizim Çocukları Koruma ve Yaşatma, Görmeyenler Kültür ve Birleşme, Sakatlar ve Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Dernekleri’nin de bulunduğu 8 engelli derneği temsilcisi, Denizli Belediyesi’nde toplantı yaptı.

Denizli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı toplantıda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde neler yapılacağı görüşüldü. Toplantıda, her derneğin 10 dakikalık program hazırlayarak bu özel günde yer alması kararlaştırıldı. Programa göre, tamamı engelli oyuncuların rol aldığı ‘Gerçek özürlü kim’ adlı tiyatro oyunu izleyenlere sunulacak. Görme engelliler ise müzik aletlerini çalarak bu konuda ne kadar yetenekli olduklarını gösterecekler. Otistik çocuklar başta olmak üzere tüm engelli çocuklar da müzik eşliğinde doyasıya eğlenecek. Yaklaşık 2 saat sürecek programda, çeşitli sürprizler de yer alacak. Dernek temsilcileri, 3 Aralık 2007 Pazartesi günü saat 10:30’da Denizli Belediyesi Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda başlayacak programa herkesi davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı