REKLAMI GEÇ

Esnaftan sünnet şöleni

Yıllar önce sanayide sıklıkla meydana gelen kaza ve belaları önlemek için başlatılan hayır yemeğinin 32.’si 1. Sanayi Sitesi’nde yapıldı. Hayır yemeğinde 58 çocuk için de sünnet töreni gerçekleştirildi

/ DENİZLİHABER / 5 Eylül 2007 Çarşamba, 00:00

Denizli 1. Sanayi Sitesi esnafları ve iş adamları tarafından düzenlenen toplu sünnet ve hayır yemeğinin 32.’si 1. Sanayi Sitesi 156 Sokakta gerçekleştirildi.

Organizasyonunu Sanayinin eski esnaflarından Hakkı Öksüzoğlu’nun üstlendiği, Sadıklar Otomotiv ve hayırseverlerinde katkıda bulunduğu yemek için 10 koyun ile 2 dana kesilirken, 15 milyar lira harcama yapılan hayır yemeğinde yüzlerce kişi karnını doyurdu.

Birinci Sanayi Sitesi’nde günümüzde 250 işyeri ve bu sayının en az 5-6 katı ise esnaf ve çalışan bulunduğunu açıklayan Öksüzoğlu “35 sene önce 1. Sanayi Sitemizde bilhassa çırak çocuklar sıklıkla iş kazasına uğruyordu. Birçoğu da ölümle sonuçlanan bu kazaların önünü alabilmek için başlattığımız hayır yemeğini, o günden bu güne geleneksel olarak sürdürdük” dedi. 32. Geleneksel Toplu Sünnet ve Hayır Yemeği’nde 1. Sanayi Sitesi esnafı ve Denizlili iş adamları, sünnet yapılacak olan 58 çocuğu tepeden tırnağa giydirdikten sonra aileleriyle birlikte şehir turu yaptırdılar.Denizli Müftüsü Mehmet Köse’nin yaptığı duanın ardından başlayan törenlere Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan’da katılarak hazırlanan hediye saatleri sünnet olacak çocuklara takarak sevindirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı