REKLAMI GEÇ

İMO’da Altunay güven tazeledi

İMO’da Altunay güven tazeledi

İMO’nun Pazar günü yapılan 9. Dönem Yönetim Kurulu seçimlerinde seçime katılan 555 üyenin oylarından 410’unu alan Ümit Bülent Altunay, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazelemiş oldu.

/ DENİZLİHABER / 28 Ocak 2008 Pazartesi, 01:00

886 üyesi bulunan İnşaat Mühendisleri Odası’nın Pazar günü gerçekleştirilen 9. Dönem Yönetim Kurulu seçimlerinde mevcut Başkan Ümit Bülent Altunay, seçimlere katılan 55 üyenin oylarından 410’unu alarak yeniden İMO başkanlığına seçildi. Seçimlerde üç liste oylanırken Ümit Bülent Altunay’ın ‘Meslekte Birlik Grubu’, yüzde 62 katılımın gerçekleştiği seçimlerden lider olarak çıktı.

Tüm gün süren seçimlerin ardından yeniden İMO başkanlığına seçilen Altunay, gazetemize yaptığı açıklamada, “Mesleğimizde yapılacak daha birçok işin bulunduğu bilinciyle, birlik ve beraberlik içinde odaya hizmet etmeyi düşünüyoruz. İnşaat Mühendisi arkadaşlarımız, kendilerine en iyi hizmet edebileceğini düşündükleri meslektaşlarına bu şansı verdi. Bundan dolayı tüm meslektaşlarımızı teşekkürü bir borç biliyorum” diye konuştu.

Seçimlere katılımın geçen döneme göre daha az olduğunu belirten Altunay, Türkiye’deki birçok şubeye göre oldukça yüksek bir oranda katılım yaşandığının da altını çizdi. Genel Kurul’un birlik ve beraberlik içinde, sorunların tartışıldığı, geleceğe dönük yapılacak işlerin neler olabileceği konularının konuşulduğu bir ortamda gerçekleştiğini belirten Altunay, odaya hizmet etmenin kendileri için çok daha fazla önem taşıdığına dikkat çekti.

İşte Seçimi kazanan Meslekte Birlik Grubu’nun listesi:

Ümit Bülent Altunay

Süleyman Batmazoğlu

Mustafa Akşit

Hüseyin Başol Özçelik

Nihat Akın

Erdinç Hayta

Bayram Konuk

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı