REKLAMI GEÇ

Kanalizasyonu 20 Milyon Avroluk Yatırım

Denizli Belediyesi, şehrin alt yapısıyla ilgili, içme suyu, yağmursuyu ve kanalizasyon şebekesinin yenilenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Alt yapıda 2. adım olan ve 20 milyon avroluk yatırım gerektiren kanalizasyon şebekelerinin bakımı ve yeni şebeke yapımı için kollar sıvandı.

/ DENİZLİHABER / 3 Eylül 2007 Pazartesi, 00:00

Denizli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Şule Vardar önderliğinde Emcümen Salonu’nda toplantı düzenlendi. Toplantıya, Su Yapı Müh. Müş. A.Ş, Tempo Alt Yapı Müh. Müş. Ltd. Şti, Yüksel Proje Uluslararası A.Ş, ILF Müh. Teknik. Dan. Tah. Tic. Ltd. Şti, Erbi Proje Müş. Müh. Ltd. Şti ve CEC Sajdı-BOTEK Ortak Girişim Grubu firmalarının yetkilileri katıldı.

Toplantıda firma temsilcileri, il genelinin kanalizasyon projesini ilgilendiren Denizli C2 Kanalizasyon İşi Danışmanlık İhalesi öncesinde bilgilendirildi. Müşavir firmalar, yapılan ön görüşme toplantısıyla danışmanlıkla ilgili tüm detayları öğrenme fırsatı buldu. Bu arada, daha fazla bilgi almak isteyen firmaların soruları, yazılı olarak kabul edildi. Toplantı sonrasında yapılacak değerlendirmeyle, sorular tek tek cevaplandırarak ilgili firmalara iletilecek.

Şirket teklifleri ise 11 Eylül 2007/Salı mesai saati bitimine kadar kabul edilecek. Yapılacak değerlendirme sonrasında Denizli’nin kanalizasyon alt yapı projesine başlanacak. Yaklaşık 4 ayda tamamlanacak proje sonrasında, kanalizasyon hatları tespit edilip inşaat için yeni ihaleler düzenlenerek alt yapı işine başlanacak. Denizli Belediyesi, Cumhuriyet tarihinden 2004’e kadar 301,6 kilometre olan kanalizasyon hattını 2004’den bu güne yüzde 25 artırdı. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci alt yapıda yatırım yapmayacağız dediği dönemde bile kente 35 milyon YTL’lik yatırım yapıldı. Bu arada, 2009’a gelindiğinde ise aradan geçen 5 yıllık süreçte, 100 milyon YTL’lik içme suyu, yağmursuyu ve kanalizasyon alt yapısının bu kente kazandırılması hedefleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı