REKLAMI GEÇ

Kavşaklarda alt yapı tamam

Denizli Belediyesi, haziran ayı sonu gibi bitirilmesi öngörülen Sümer ve İstasyon köprülü kavşaklarının alt yapı deplasmanı işini tamamladı.

/ DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2007 Pazartesi, 00:00

Denizli Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü, Denizli-İzmir Karayolu üzerinde inşası devam eden hem Sümer hem de İstasyon kavşağının kavşak dışına çıkan deplasmanlarını toparlayacak şekilde alt yapı sistemi oluşturdu.

Müdürlük, bu çalışmayla, her iki kavşak ile çevresindeki cadde ve mahallelerin alt yapı sorununu çözecek yerin 5 ile 8 metre derinliğine içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı yaptı. Akçeşme, Çal Caddesi, 2258 Sokak’ta sürdürülen alt yapı çalışmalarıyla 1,6 metre çapında 1876 metre uzunluğunda yağmursuyu, 500’lük HDP içme suyu borusu döşendi. Ayrıca, Denizli Oto Santral Garajı’nın üst kısımlarındaki yağmursularını toplayacak ana yağmursuyu hattı kolektörü oluşturdu. Alt yapı çalışmalarının 2 milyon 418 bin YTL’ye mal oldu.

Denizli Belediyesi Su İşleri Müdürü Şule Vardar, Mayıs ayı sonunda alt yapı deplasmanlarının tamamlanacağını bildirmiş, Sümer Kavşağı ve Gar Müdürlüğü alt bölgeleri, otogar, 2.Ticari Yol, Hacılar Camii çevresinin İzmir karayolu üzerine gelen alt yapıları ile yapılacak olan kavşakların yağmursularını toplayacak şekilde planlandığını kaydetmişti. Bu arada, yapımında yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlanan Sevindik ve İstasyon köprülü kavşaklarının kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağı bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı