REKLAMI GEÇ

Maaşlarını alamayınca eylem yaptılar

Denizli Belediyesi tarafından Üçler Belediyesi sınırları içerisinde yaptırılan 800. Yıl Toplu Konutları’nda çalışan yaklaşık 40 işçi, üç aylık paralarını alamadıkları için eylem yaptı. Denizli Belediyesi önünde toplanan işçiler Denizli Belediyesi’nin taşeron firmaya parayı vermemesinden dolayı kendilerinin de 3 aydır maaş alamadıklarını iddia ettiler.

/ DENİZLİHABER / 14 Aralık 2007 Cuma, 01:00

Denizli Belediyesi’nin, Üçler’de yaptırdığı 800. Yıl Toplu Konutları’nda çalışan yaklaşık 40 inşaat işçisi, ücretlerini alamadıklarını iddia ettiler. Yaklaşık 3 aydır maaşlarını alamadıklarını belirten işçiler, bayram öncesinde para alabilmek için Denizli Belediyesi önünde eylem yaptı. Belediye önünde toplanan işçiler, Denizli Belediyesi’nin çalıştıkları inşaat firmasına para ödememesinden dolayı 3 aydır maaş alamadıklarını belirterek, bayram öncesi mağdur olduklarını ve aç kaldıklarını söylediler. Firmanın belediyeden parasını alamamasından dolayı maaşlarını alamadıklarını ifade eden işçiler, Denizli Belediyesi yetkililerinin her gün gelerek, ‘Bugün-yarın vereceğiz’ demeleri ile 3 ayın geçtiğini ve bayram öncesi mağdur olduklarını belirttiler.

Şu ana kadar 1044 adet konutun yapıldığı 800. Yıl Toplu Konutları’nda geriye kalan 44 konutu yapan işçiler belediye önünde bir süre bekledikten sonra, aralarından seçtikleri temsilcileri Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erhan Çalışkan’ın yanına gönderdiler. Yaklaşık 15 dakika başkan yardımcısı ile görüşen işçiler daha sonra, Denizli Belediyesi’ne ait araçlara bindirilerek inşaat alanına götürüldüler. Görüşmede, işçilerin maaşlarının gelecek hafta Salı günü ödeneceğinin ifade edildiği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı