REKLAMI GEÇ

Meteorolojiden uyarı

Meteorolojiden uyarı

Denizli’de, 5 Haziran Cumartesi günü öğleden sonra başlayacak gök gürültülü sağanak yağışın, Pazar günü yoğunluk kazanması bekleniyor. Meteoroloji İl Müdürlüğü, vatandaşları uyardı.

/ DENİZLİHABER / 4 Haziran 2010 Cuma, 18:39

Meteoloroji İl Müdürlüğü, 5-9 Haziran tarihleri arasında beklenen hava durumunu açıkladı. Buna göre; 5 Haziran Cumartesi günü, Denizli’de, hava parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren çok bulutlu ve aralıklı gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Beklenen en yüksek sıcaklık 32, beklenen en düşük sıcaklık 16 santigrat derece olacak.

6 Haziran Pazar günü, hava parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Beklenen en yüksek sıcaklık 29, beklenen en düşük sıcaklık 16 santigrat derece olacak.

Meteoroloji İl Müdürü Oğuz Ali Avcı, Cumartesi öğleden sonra başlayacak yağışların, Pazar günü yoğunluk kazanmasının beklendiğini belirterek, ilgililerin tedbirli olmasını istedi.

7 Haziran Pazartesi günü, Denizli’de hava parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Acıpayam, Çivril ve Tavas İlçeleri parçalı bulutlu olacak. Beklenen en yüksek sıcaklık 28, beklenen en düşük sıcaklık 16 santigrat derece olacak.

8 Haziran Salı günü Denizli’de hava parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Acıpayam, Çivril ve Tavas İlçeleri parçalı bulutlu olacak. Beklenen en yüksek sıcaklık 29, beklenen en düşük sıcaklık 16 santigrat derece olacak.

9 Haziran Çarşamba günü, Denizli’de hava parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Beklenen en yüksek sıcaklık 30, beklenen en düşük sıcaklık 17 santigrat derece olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı