REKLAMI GEÇ

Mini Cooper’lı bayan polisler Denizli sokaklarında

Mini Cooper’lı bayan polisler Denizli sokaklarında

Gazi Bulvarı artık Mini Cooper’lı polislere emanet. Gazi Bulvarı ve trafiğe kapalı olan bölgelerde son model Mini Cooper marka araçlarıyla dolaşan polisleri gören Denizlililer şaşkınlık yaşadı.

/ DENİZLİHABER / 31 Aralık 2012 Pazartesi, 18:06

Denizli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde iki Mini Cooper araç bugün itibariyle kullanılmaya başlandı. Araçların tanıtımını Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut yaptı. Çınar Meydanı’ndaki tanıtıma vatandaşın ilgisi büyüktü.

Emniyet Müdürü Bulut “Yeni yıla yeni araçlarımız ile birlikte giriyoruz. Denizli, İstanbul’un ardından bu araçların kullanıldığı ikinci il oldu. Araçlarımız Gazi Bulvarı ve trafiğe kapalı alanlarda görev yapacak. Bayan personellerden oluşan ekiplerimiz bu araçlarda görev yapacak” dedi.

Mini Cooper resmi polis araçları halkın büyük beğenisini topladı. Araçların ilk denemesini ise Küçükağa lakaplı Ceyhan Çobanoğlu ile birlikte Emniyet Müdürü Zeki Bulut yaptı.
Araçların her biri için birer kurban kesilirken, devir teslim töreninde dualarla araçlar göreve çıktı.

Yorumlar

Ali   -  Bağlantı 2 Ocak 2013, 13:45

Denizlimize hayırlı olsun. Denizli Büyükşehirimize yakışır. Bayan Polislerin olması da iyi olmuş. Tebrik ederim Denizli Emniyet Müdürlüğünü

zafffeerr   -  Bağlantı 2 Ocak 2013, 08:49

kamil bey! onlar trafik polisi değiller ki. asayişi sağlamak için. 🙂 araçlara iyi bakın.

Mustafa Sözgen   -  Bağlantı 1 Ocak 2013, 16:04

İstanbul İstiklal Cd.sinde görmüştüm.Kanaatimce para hovardalığı.Resmi polis üstündekilerle binmeye zorlanacağı bir araba.Tekrar para harcanarak polis arabasına çevrilmiş.Zaten motorlu polisler vardı. Ne gerek var devletin parasını savurup böyle lüks bir araba kullanmaya

Kamil Kıyak   -  Bağlantı 31 Aralık 2012, 22:04

HAHAHA diyerek başlamak isterim (Gazi Bulvarı artık Mini Cooper’lı polislere emanet. Gazi Bulvarı ve trafiğe kapalı olan bölgelerde son model Mini Cooper marka araçlarıyla dolaşan polisleri gören Denizlililer şaşkınlık yaşadı.) tabiki yaşar trafiğe kapalı yolda TRF.polisinin ne işivar diye şaşırmışlardır. Erkek polislere ne olmuş onlarda TRF açık olan yerlerde dolaşsalar bari. Polis araç reklamı veya kampanya tanıtımı içinmi gazi bulvarında dolaşıyor?????????.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı