REKLAMI GEÇ

Minibüs sürücüleri tek tip giyiniyor

Denizli Belediyesi’nin aldığı kararla minibüs sürücüleri bundan sonra tek tip kıyafetle hizmet verecek. İlk uygulama Fakülte – Çamlık hattında başladı.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2007 Cuma, 00:00

İlimizde bulunan minibüs durakları şoförleri tek tip kıyafet giyerek hizmet verecek. Tek tip kıyafet uygulamasına geçen minibüsçüler mavi gömlek, siyah pantolon ve siyah ayakkabı giyecek. Belediyenin bu kararını ilk uygulayan yer ise Fakülte Çamlık Minibüs Hattı Durağı oldu. Toplam 73 aracı ve şoförü bulunan durak, 15 Haziran tarihinden itibaren yeni uygulamaya geçti.

Müşterilerine daha iyi görünmek için böyle bir çalışmanın başladığını söyleyen minibüsçüler ise belediyenin aldığı karardan oldukça memnun. Tek tip kıyafet uygulaması hakkında bilgi veren Fakülte Çamlık Minibüs Durağı Başkanı Ayhan Türkaslan, uygulama ile müşterilerine tertipli düzenli bir hizmet vereceklerini söyledi.

Türkaslan, “ Şuanda minibüs durağımızda toplam 73 şoförümüz bulunmakta. Denizli Belediyesi aldığı bu karar ile tek tip kıyafet uygulaması getirdi. Şoförlerimiz bugünden itibaren mavi gömlek, siyah ayakkabı, siyah pantolon ve sakal tıraşı olmuş bir şekilde hizmet verecekler. Bizler bu uygulamadan oldukça memnunuz. Şuanda ilk uygulamayı yapan yerde bizim durağımız, yakın zamanda tüm duraklarda bu hizmet verilmeye başlayacak.” dedi.

Belediyenin aldığı karar ile aynı kıyafetleri giyecek olan minibüsçüler, Denizi Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından da kontrol edilecek. Yol güzergâhlarında yapılacak uygulamalar ile şoförleri denetleyecek olan ekipler, kılık kıyafet kararına uymayan şoförlere 58 YTL’ den başlayan para cezaları kesecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı