REKLAMI GEÇ

Miniklerden şehitlik ziyareti

Miniklerden şehitlik ziyareti

Denizli Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri, şehitlerin mezarlarına çiçek bıraktı.

/ DENİZLİHABER / 20 Mart 2008 Perşembe, 01:00

Denizli Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri, vatan savunmasında şehit düşen Mehmetçik ve polislerin mezarı başında dua ederek, karanfil bıraktı.

Denizli Belediyesi’ne bağlı Karaman, Sevindik, Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nde eğitim alan yüzlerce çocuk, öğretmenleri gözetiminde Asri Mezarlığa gitti. Burada şehitlerin mezarı başında dualar eden çocuklar, her bir şehit mezarına da karanfiller bıraktı. Mezarlıktaki şehit yakınlarıyla da sohbet eden ve onların acılarını paylaşan çocuklar, şehitlik mezarındaki çiçekleri de suladı.

Çocuklar, mezarlık ziyaretinin ardından da, Sevindik Nikah Sarayı’nda 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi için hazırladıkları etkinliği sundu. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, öğrenci velileri ve çok sayıda çocuk da etkinliği izledi. Bilgi Evi ve kurs merkezi öğrencilerin sahnelediği ‘Şehitler Ölmez’ oyunu, izleyenlerin beğenisini kazandı. Yine kurs öğrencilerinden oluşan koro, Çanakkale türkülerini seslendirerek velileri duygulandırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı