REKLAMI GEÇ

NELER OLUYOR?

Bu fotoğraf yakın zamanda Denizli’de çekildi. Denizlihaber muhabirinin objektifine takılan manzara düşündürücü? ‘Peki kentten kaçışı’ andıran bir görüntü oluşturan kilometrelerce uzunluğundaki araç kuyruğuna sebep olan ne? Cevabı haberimizin içinde…

/ DENİZLİHABER / 19 Aralık 2007 Çarşamba, 01:00

Denizli, Denizli olalı böylesine olağan dışı bir trafik görmedi desek, sanırız abartmış olmayız. Yakın zamanda bir Pazar günü muhabirimizin objektifini çevirerek ölümsüzleştirdiği aslında bu “tarihi” an, kentteki açlığın, özlemin bir fotoğrafı niteliğinde.

Fotoğraf Yenişehir, Servergazi kavşağında çekildi. Objektif Servergazi yönüne çevrilmiş. Çift hatta caddenin genişleyen bölümünde üçlüye çeviren yoğun trafiğin oluşturduğu kuyruk, resmen kilometrelerce uzunlukta. Sebebi ise Teraspark!

Kent insanının böylesine modern yapılara ne kadar aç ve özlem içinde olduğunu belgeleyen bu fotoğraftaki kadar olmasa da hala yoğun ilgi gören Teraspark Alışveriş Merkezi, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle bir bakıma trafik literatürüne yeni bir terim soktu; “TERASPAK Trafiği”.

Akıllara zarar ilgi nedeniyle ilk günler alışveriş merkezi çevresindeki trafik sürücü usandırırken, bölgede daha önce rastlanmamış hareketlilik ise halen sürüyor. Çevresindeki cadde ve sokakların dev bir açık hava otoparkını andırdığı Teraspark Alışveriş Merkezi, kentin sosyal gereksinimleri yönünde önemli bir yatırım olduğunu yaşadığı doğal ilgiyle ortaya koydu. Bu ilgi de DENİZLİHABER’e işte bu fotoğrafla konu oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı