REKLAMI GEÇ

Ramazan şenlikleri devam ediyor

Denizli Belediyesi’nin, 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nda hazırladığı ücretsiz Ramazan Şenlikleri devam ediyor. 7’den 70’e binlerce kişi, Ramazan Şenlikleri’ne yoğun ilgi göstererek her gün şenlik alanını tıklım tıklım dolduruyor.

/ DENİZLİHABER / 4 Ekim 2007 Perşembe, 00:00

Bayramyeri Meydanı’nda düzenlenen Ramazan Ayı Şenliklerine, ilgi her geçen gün artıyor. Nostalji özlemini çeken ve o eski dönemlerde kalan unutulmaya yüz tutmuş Ramazan Ayı eğlencesini yaşamak isteyenler Bayram yerine akın etti.

Bayramyeri Meydanı’ndaki şenlik alanında, çocuklar çocuk olmanın tadını varırken büyükler de çadırlarda dostluk kokan kahve ve çaylarını yudumlayıp etkinlikleri izledi. Şenliklerin dünkü bölümünde Denizli Belediyesi Destan ve Gülistan Gösteri Ekibi yer aldı. Meydanı dolduran binlerce kişi, hep bir ağızdan Destan ve Gülistan’a eşlik etti. Semazen Grubu da Destan ve Gülistan’la sahne alarak gösterilerini sundu. Yaklaşık 1 saat süren ve uzun süre ayakta alkışlanan gösterinin ardından, sihirbazlar sahneye çıktı. Çocuklar sihirbazın sihirli dünyasını büyük bir dikkat ve ilgiyle izledi. Çocuklar, Hacivat ve Karagöz oyununu seyrederek beklide ilk kez tiyatro oyunu seyretti.Denizli Belediyesi’nin düzenlediği ve Ramazan Bayramı’na kadar sürecek etkinliklerde, cambazlar, hokkabazlar, macuncular, kağıt helvacılar, karagöz ustaları, meddahlar ve ortaoyuncuları, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği,Tasavvuf konserleri, bando,mehter ve sınırsız eğlence yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı