REKLAMI GEÇ

Rant tartışmasına Aygören de katıldı

Denizli Kent Sempozyumu’nda Vali Hasan Canpolat ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin ‘Rant var diyenler geçmişe dönsün’ açıklamalarına, Denizli Belediye eski Başkanı Ali Aygören’den sert tepki geldi. Aygören, Başkan Zeybekci’yi topa tuttu.

/ DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2008 Pazartesi, 00:00

Cuma günü Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’de düzenlenen Denizli Kent Sempozyumu’nda Denizli Valisi Hasan Canpolat ile Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin rant konusundaki açıklamalarına ilk tepki Denizli Belediye eski Başkanı Ali Aygören’den geldi. Ahmet Divarcı’nın Vali Hasan Canpolat’a “Denizli Devlet Hastanesi’nin taşınmasında rant var mı” sorusu ile başlayan tartışmaya katılan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de “Rant var diyenler geçmişe dönsün” diye cevap vermişti.

Konuyla ilgili olarak basın açıklaması yapan Denizli Belediye eski Başkanı Ali Aygören, Nihat Zeybekci’nin her zaman geçmişi kötülediğini ve kendisinin de hiçbir şey yapmadığını belirtti. Asıl rantın, Zeybekci’nin döneminde ortaya çıktığını belirten Aygören, kendisi tarafından hazırlanan ve başlanan projelerin devam ettirildiğini ve Başkan Zeybekci’nin üslubunun yanlış olduğunu belirtti. Yapılan her çalışmanın her zaman Denizli için yapıldığını belirten Aygören, yapılan siyasetin ve açıklamaların utanç verici olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı