REKLAMI GEÇ

“S” plakalı araçlara sıkı denetim

“S” plakalı araçlara sıkı denetim

Denizli Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü, ‘S’ plakalı 43 servis minibüsünü denetleyerek ruhsatsız ve izin belgesi olmayan yedisine yasal işlem yaptı.

/ DENİZLİHABER / 20 Mart 2008 Perşembe, 01:00

 

Denizli Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü, ‘S’ plakalı servis taşıyan minibüsleri denetledi. 43 servis minibüsünden 7’sine, izin belgesi ve çalışma ruhsatı olmadığından yasal işlem yapıldı.

Denizli Belediyesi Trafik ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Esentepe Pazaryeri dolmuş durağında ‘S’ plakalı servis taşımacılığı yapan minibüsleri denetledi.

Yapılan denetimlerde, korsan çalışan; güzergâh izin belgesi, çalışma ruhsatı, sürücü belgesi ve araç ruhsatı kontrol edildi. Servis araçlarının yoğun olarak geçtiği sabah saatlerinde başlayan denetim, 3 saat sürdü. Denetimlerde, S plakalı 43 minibüs kontrol edildi. Ekipler, söz konusu minibüslerden 7’sinin güzergâh izin belgesi ve çalışma ruhsatının olmadığını tespit ederek yasal işlem yaptı.

Denizli Belediyesi Trafik ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mustafa Soyuçok, ‘S’ plakalı minibüslerin mevzuata uygun olarak çalıştırılması için denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini söyledi. Korsan servis taşımacılığı yapılmasına izin verilmeyeceğini bildiren Soyuçok, ‘Vatandaşların güven içinde ulaşım hizmetlerinden faydalanması için elimizden geleni yapıyoruz. Korsan ve eksik evrakla taşımacılığa geçit vermeyeceğiz’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı