REKLAMI GEÇ

Safari Sirki Denizli’de

Safari Sirki Denizli’de

Safari Sirki, Denizli’de bugün ve yarın EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizlililerle buluşuyor.

/ DENİZLİHABER / 17 Kasım 2012 Cumartesi, 11:23

İsmail Hakkı Yağcızeybek’in kurduğu Safari Gösteri Sanatları Merkezi’nin Safari Sirki adlı gösterisi bugün ve yarın EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizlililerle buluşacak. Yaklaşık 80 dakika süren gösteride çocukların vazgeçilmez eğlencelerinden biri olan palyaçolar, sihirbazlar ve eğitimli hayvanların yanı sıra hayretlerle izlenen denge gösterileri, ateşbazlar, madrabazlar, jimnastikçiler ve akrobatlar da sahneye çıkıyor.

250-300 yıllık geçmişe sahip olan modern sirk gösterilerini sergileyen Safari Sirki kurucusu Yağcızeybek “250-300 yıllık bir gezmişi olan modern anlamda sirk sanatları ‘Körmük’ adı altında Orta Asya’da birlerce yıl yaşandı” diye konuştu.

17 Kasım Cumartesi günü başlayacak olan Safari Sirki’ni izlemek isteyen Denizlililer biletleri www.safarisirki.com adresinden online olarak veya DKM Kültür Merkezi’nden temin edebilecekler.

Yorumlar

denzl05   -  Bağlantı 17 Kasım 2012, 16:30

hayvanların içinde olduğu hiçbi gösteriyi izlemeyin.doğal ortamından koparılıp insanların eğlenceleri ve para için kullanılan hayvanları izlemeyin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı