REKLAMI GEÇ

Şairin adını taşıyan okul bitmek üzere

Denizli Belediyesi’nin koordinasyonunda yapımı devam eden Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu, tamamlanma aşamasına geldi. Okulun, 2007-2008 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısında öğrenci kabul etmesi için çalışmalar sürüyor.

/ DENİZLİHABER / 25 Aralık 2007 Salı, 01:00

Denizli Belediyesi’nin koordinasyonunda yapımı devam eden Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu tamamlanma aşamasına geldi. Okulun, 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılı’nın 2. yarısında öğrenci kabul edebilmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Denizli Belediyesi, öğrencilere hikaye kitabı dağıtımından, eşofman takımı dağıtımına, öğrenim yardımından okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesine kadar eğitim alanında verdiği desteklerine, okul yapımıyla bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda, 25 Nisan 2007’de ihale edilen ve Yeşilova İnş. Ltd. Şti. tarafından tamamlanma aşamasına gelen 32 derslikli ilköğretim okulunda öğrenciler eğitim görmeye başlayacak.

Eksikler yerinde tespit edildi

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, 31 Aralık’ta inşaatı tamamlanması planlanan okulda incelemelerde bulundu. Fiziki mekanı yüzde 99 oranında gerçekleşen okulda, masa, sandalye, sıra gibi diğer eksiklikler yerinde tespit edildi. Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu yapımı için Denizli Belediyesi’nin koordinasyonunu yürüttüğü çalışmalara, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denizli Tüm Eğitim Öğretim Hizmetlerini Destekleme Derneği de destek oldu.

980 öğrenci eğitim görecek

Denizli Belediyesi Fen İşleri Müdürü İbrahim Kaşlıköse, inşaatın bodrum, zemin, 1. ve 2. 3. ve 4. katların betonarme, karkas, kaba ve ince inşaatının tamamlandığını, dış cephenin boyanmasıyla çalışmaların biteceğini söyledi. Kaşlıköse, okulun 32 dersliğiyle 980 dolayında öğrencinin eğitim göreceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı