REKLAMI GEÇ

Sürücüler dikkat!

Doğal gaz çalışması nedeniyle Kenan Evren Bulvarı’nda Emek Kavşaı ile Çıtır Ekmek Kavşağı arası ulaşıma kapatıldı.

/ DENİZLİHABER / 15 Kasım 2007 Perşembe, 01:00

Doğal gaz çalışması nedeniyle 15 Kasım 2007 Perşembe gününden geçerli olmak üzere Lise Caddesi-Emek Caddesi ve Çıtır Ekmek Kavşağı olarak bilinen kavşak arasında kalan yol 10 gün süreyle trafiğe kapatıldı.

Kentte doğalgaz işlerini sürdüren Kentgaz şirketi, yapımı devam eden Lise Caddesi-Tugay önü 16’lık çelik şebeke kazı çalışmasında, alt yapıdan dolayı kazı güzergâhını cadde ortasına doğru getirdi. Söz konusu çalışma nedeniyle, Lise Caddesi-Emek Caddesi kavşağı ve Çıtır Ekmek Kavşağı arasındaki yol, bugünden geçerli olmak üzere en fazla 10 süreyle trafiğe kapatıldı. Yol, gerekli ikaz ve uyarı levhalarının ve emniyet şeridinin çekilmesiyle saat 10.00’da trafiğe kapatıldı.

Denizli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mustafa Soyuçok, kazı çalışmalarının bulunduğu alana giderek trafik işaretlerinin ve emniyet şeridinin eksiksiz yerleştirilmesi konusunda yetkilileri uyardı. Soyuçok, sürücülerin mağdur olmaması için trafik işaret ve işaretçilerine uyması gerektiğini söyledi. Doğalgaz kazı çalışmalarının belirtilen süreden önce tamamlanması durumunda yolun daha erken trafiğe açılabileceği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı