REKLAMI GEÇ

Tribünde tamam

Denizli Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Yerleşkesi’ndeki Kredi Kurtlar Kurumu arazisine Şampiyonlar Ligi maçlarının oynandığı ölçü ve standartlarda sentetik çim saha yaptırmasının ardından bu kez de sahaya tribün inşa etti.

/ DENİZLİHABER / 26 Haziran 2007 Salı, 00:00

Denizli Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’nün kontrolünde ihaleyi kazanan Yeşilova Tekstil Ürünleri Madencilik ve Tic. Ltd. Şti, yaklaşık 2 ay süren çalışmayla sahanın 2 bin 500 kişi kapasiteli tribün kısmını tamamladı.

Çalışmalarda, sentetik çim sahanın uzun olan bölümüne betondan 14 basamak tribün inşa edildi. Her basamakta plastikten yapılan 175 oturak monte edildi. Tribün ile saha arasında kalan bölüm ise sahayla aynı kotta olacak şekilde tesviyesi yapılarak beton döküldü. Denizli Belediyesi bu çalışmaları sonucunda Türkiye’deki hiçbir üniversite ve yurtta bulunmayan sentetik çim sahaya 570 bin YTL maliyetle 2bin 500 kişilik tribün yaptı.

PAÜ Sentetik Çim Saha’da ise atletizm koşu pisti ve kültür sanat etkinliklerinin de yapılabileceği alan bulunuyor. 70 X 105 metre boyutlarıyla şampiyonlar ligi maçlarının oynandığı sahalarla aynı standardı taşıyan sentetik sahada, atma sporları dışında, koşu, uzun atlama gibi tüm sporlar yapılabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı