REKLAMI GEÇ

343 TL ceza yemeyin

343 TL ceza yemeyin

Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği Denizli Şubesi Başkanı Tevfik Karataş, panelvan araç sürücülerini uyardı. Karataş, 2013-2014 yılları, “emniyet kemeri ve hız kontrolü yılları” olarak kabul edildiğini, hız sınırını aşan sürücülere 343 TL para cezasının olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2013 Çarşamba, 18:08

 

Denizli İl Trafik Komisyonu toplantısında, Ankara yolu (Üçgen Kavşağı ile Eski Marketix kavşağı arası gidiş ve geliş istikameti), İzmir Yolu (Üçgen Kavşağı ile Hal kavşağı arası gidiş ve geliş istikameti), Acıpayam Yolu (Üçgen Kavşağı ile Kelleci Kardeşler kavşağı arası gidiş ve geliş istikameti),

Ali Aygören Bulvarı (Askeri yol gidiş ve geliş istikameti), Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi (Askeri yol kavşağından-Şehit Öğretmen Yusuf Batur Cadde Kavşağı arası gidiş ve geliş istikameti), Gümüşler Bulvarı (DSİ kavşağı- Özel Ufuk Lisesi arası gidiş ve geliş istikameti), arasında kalan güzergâhlar da yollarda, sadece otomobiller için hız limiti 70 km, panelvan araçlar için hız limiti 50 km/h olarak belirlendi.

343 TL PARA CEZASI VAR
Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği Denizli Şubesi Başkanı Tevfik Karataş “Panelvan araç sürücülerini belirtilen yollarda hız limitinin 50km olduğuna dikkatlerini çekmek çekiyoruz” dedi.

Karataş Denizli’de sabit ve seyir halinde radar ile hız kontrolü yapıldığını, ve çevirmesiz trafik ekipleri tarafından plakaya cezai işlem uygulandığını belirterek cezalarla ilgili bilgi verdi. Karataş “Hız sınırını yüzde 10 ila 30 arasında aşan panelvan sürücüleri yani 56 km hız yapan sürücülere 166 TL, peşin 124.50 TL para cezası uygulanmaktadır. Hız sınırını yüzde 30’dan fazla aşan panelvan sürücülerine yani 66 km hız yapan sürücülere ise 343 TL, peşin 257.25 TL para cezası uygulanmaktadır” diye konuştu.

Yorumlar

Wukuat   -  Bağlantı 23 Mayıs 2013, 14:21

ben rent a car fırması calısanıyım ben su ızmır yolunda 56 km hızla seyır edıcem o koprulerın altında arkadan gelen arac benı kürüyüp geçmezse nasıl sellektör yapıyorlar arkadan nasıl sıkıştırıyorlar dibine kadar gelip ayrı hareket ayrı tripler yanından geçerken el kol işaretleri bunları kim önlücek ceza yemeyelim diye başka şeyler yiyoruz…

Denizli   -  Bağlantı 22 Mayıs 2013, 18:24

Trafik cezaları yüksek olmalı ki insanlar araç kullanırken biraz dikkatli olmalı ve hız sınırlarına uymalı ancak insanların önüne de resmen tuzak kuruluyor iki yerde dikkat ediyorum hep rampa aşağı inen yollara radar konuyor geçen gün bir arkadaşım söyledi ne kadar doğru bilmiyorum 73 le giderken ceza yediğini belirtmişti allaha şükür şimdiye kadar hiç ceza yemedim ama bu şekilde olduğu sürece denizlimde ceza yemeyen sürücü kalmayacak eee para lazım…Geçen gün çınar polis karakolunun biraz ilerisinde aracımı parketmiştim tam çıkarken arkama baktım turex otobüsü geliyor ama mesafe baya uzaktı çıkarım dedim ama adam basmış son surat geliyor inşallah denizlimde bir gün bu sürücülerede cezalar kesilmeye başlar biraz zor ama….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı