REKLAMI GEÇ

Yayalara ceza

Yayalara ceza

Trafik haftası nedeniyle uyarı özellikli uygulama yapan trafik ekipleri, artık kırmızı ışıkta geçen yayalara da ceza kesiyor. Şimdiye kadar, 9 kişiye toplam 495 YTL ceza kesildi.

/ DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2008 Pazartesi, 00:00

Çınar Meydanı ve Atatürk Caddesi üzerinde bir aydır vatandaşı bilgilendirmek için uygulama yapan Denizli Emniyet Müdürlüğü trafik memurları, dün itibariyle kırmızı ışıkta geçen yayalara ceza kesmeye başladı. Çınar Meydanı’nda yaya geçitlerinde uzun süredir vatandaşa ışıkta geçmemeleri konusunda adeta ders vererek uyarılarda bulunun memurlar, 9 kişiye toplam 495 YTL para cezası kesti.

Uygulamanın başında bulunarak takip eden İl Emniyet Müdürlüğü Şehir İçi Trafik Denetleme Şube Müdürü Mehmet Kocatürk, “Yaklaşık olarak bir aydır halkımızı bilinçlendirmek için gün boyunca, yaya geçitlerinde polis memurlarımız, uygulamayı vatandaşa aşılamaya çalışıyor. Halkımız kendi can güvenliği için bu kurallara uymalı. Artık bizler de araçlara olduğu gibi kırmızı ışıkta geçen yayalarımıza ceza uygulamasını sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızdan tek ricamız trafik kurallarına uymaları” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı