REKLAMI GEÇ

Yenişehir Kapalı Pazaryeri hizmete açıldı

Yenişehir Kapalı Pazaryeri hizmete açıldı

Denizli Belediyesi Yenişehir ve çevresindeki vatandaşları kışın yağmur ve çamurda, yazın da toz rüzgarda alış veriş yapmaktan kurtardı. 26 dükkan ve 214 tezgahın bulunduğu Kapalı Pazaryeri, hizmete açıldı.

/ DENİZLİHABER / 14 Nisan 2008 Pazartesi, 00:00

Denizli Belediyesi, vatandaşlara sağlıklı ve hijyenik ortamda alış-veriş imkanı sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yenişehir Kapalı Pazaryeri’nin hizmete girmesiyle Yenişehir ve çevresinde oturan vatandaşlar ve pazarcı esnafı, kışın yağmur ve çamur yazın da toz ve rüzgârda alış veriş yapmaktan kurtuldu.

Kapalı pazaryerinde ilk alış-verişin başlamasıyla birlikte ‘ücretsiz servis’ olanağı da sunuldu. Gün boyu vatandaşların, Yenişehir Kapalı pazaryerine rahat ulaşımı sağlandı. Çevre mahalle ve sitelerde oturan vatandaşlar, hem pazaryerine getirildi hem de alış verişin ardından tekrar evlerine kadar ücretsiz bırakıldı.

Bu arada, belediyenin diğer pazaryerlerinde uygulamaya koyduğu ücretsiz tartı sistemi Yenişehir’de de başlatıldı. Vatandaşlar, olası olumsuz durumda aldıkları ürünleri elektronik tartılarda ücretsiz tartabiliyorlar.

Denizli Belediyesi’nin İncilipınar, Karaman ve Sevindik kapalı pazaryerlerinin ardından hizmete giren Yenişehir Kapalı Pazaryeri’nde, 26 dükkan ve 214 tezgah bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı