REKLAMI GEÇ

Yenişehir’e Bilgi Evi

Yenişehir’e Bilgi Evi

Denizli Belediyesi, ilköğretim çağındaki çocukların boş zamanlarını öğretmenler gözetiminde değerlendirmesi ve geleceğe daha iyi hazırlanmaları amacıyla 3. bilgi evi ve kurs merkezini, Yenişehir’de 11 Mart’ta hizmete açıyor.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2008 Pazartesi, 01:00

İlköğretim okullarının 1. ve 8. sınıfları arasında 100 öğrencinin eğitim alacağı Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi, 11 Mart 2008 Salı günü saat 14.30’da düzenlenecek törenle hizmet vermeye başlayacak. Kurs merkezi hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 263 70 95 ve 268 82 61 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilirler.

ÖĞRENCİLER NELER YAPIYOR?

Öğrenciler, düzenli sınıflarda ve sağlıklı koşullarda, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği deneyimli eğitimci kadrosuyla, okul dışı boş zamanlarını kötü alışkanlıklardan uzak durup en iyi şekilde değerlendiriyor. Burada, eksiksiz ve doğru ödev yapmanın teknikleri öğretilip, planlı ve düzenli çalışma alışkanlığı kazanan öğrenciler, bilgi eksikliklerini giderip, zamanı iyi kullanıp testler çözerek gelecekteki sınavlarına hazırlanıyor. Denizli Belediyesi Bilgi Evleri ve Kurs Merkezi’nde ayrıca, bilgisayar, internet, drama, İngilizce, müzik etkinliği, eğitici ve öğretici filmler, dönem sonu etkinlikleri ve inceleme, araştırma gezileri de düzenleniyor. Öğrenciler, kütüphane, oyun salonundan dilediği kadar yararlanabiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı