REKLAMI GEÇ

Zolan halkla buluşmalarını sürdürüyor

Zolan halkla buluşmalarını sürdürüyor

Halk Günü buluşmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2016 Salı, 16:48

Ağustos 2015’den itibaren her ayın ilk salı günü gerçekleştirdiği Halk Günü buluşmasında vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir kez daha hemşerileriyle bir araya geldi. Sabah saatlerinden itibaren tüm ekibiyle birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümü’nde vatandaşları dinlemeye başlayan Başkan Zolan, vatandaşların dertlerine çare olmaya çalıştı.

zolan-halk-gunu-3

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, vatandaşların halk günlerine yoğun ilgi göstermeye devam ettiğini söyledi. İnsanların dertlerini dinleyip, yüzlerini güldürmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Zolan, hizmetlerinin her zaman bu anlayışla süreceğini belirtti.

zolan-halk-gunu-2

“AYNI SOFRADA BULUŞACAĞIZ”
Ramazan ayının ikinci gününde Haziran ayı halk gününü gerçekleştirerek, yine hemşerileri ile bir araya geldiğini ifade eden Başkan Zolan, “Biz sadece halk günlerinde değil diğer günlerde de vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Mübarek ramazan ayı boyunca her gün bir mahallemizde yine vatandaşlarımızla bir arada olup, aynı sofrada buluşacağız” diye konuştu.

zolan-halk-gunu-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu