REKLAMI GEÇ

Urtekin: “Bölen değil, birleştiren olacağız”

Urtekin: “Bölen değil, birleştiren olacağız”

CHP’nin Güney Belediye Başkanı Mustafa Urtekin, çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Güney’deki sorunları çok yakından bildiklerini ve çözüm için yola çıktıklarını belirten Urtekin, “İnsanları kırıp dökmeden, birbirine düşürmeden, bölmeden bir arada tutabilmenin derdi içindeyiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Aralık 2018 Pazar, 17:18

CHP Parti Meclisi tarafından adaylığının açıklanmasıyla alanlara çıktıklarını ve Güney’i karış karış taramaya başladıklarını belirten Belediye Başkan Adayı Mustafa Urtekin, birebir insanlarla temas halinde olduklarını söyledi.

Güneyli vatandaşları evlerinde, işyerlerinde, pazarda ziyaret ettiklerini, dertlerini dinlediklerini ve çözüm için çaba harcadıklarını belirten Urtekin, daha çok birebir çalışma içinde olduklarını kaydetti.

Güney’in ciddi sorunlarla boğuştuğun ifade eden Urtekin, yerelde iktidara geldiklerinde yaşanan bu sorunlara nasıl çözüm getireceklerini anlattıklarını, projelerini sunduklarını vurguladı.

Urtekin, “İnsanları kırıp dökmeden, birbirlerine düşürmeden, bölmeden bir arada tutabilmenin derdi içindeyiz. Hemşerilerime de bu mesajı veriyoruz. Kimsenin ekmeğiyle oynanmayacak, ekmeği daha fazla kişiyle nasıl paylaşırız, bunun hesabı yapılacak. Biz bölücü değil bütünleştirici olacağız” dedi.

Güney halkının son 5 yıllık süreçten hiç memnun olmadığını ve bunu rahatlıkla kendilerine ifade ettiğini anlatan Urtekin, “Göreve geldiğimiz andan itibaren açılan bu yaraları sarmak için çaba harcayacağız. Güney, layık olduğu yaşama yeniden kavuşacak. 31 Mart’ta Güneyli değişim istediğini yüksek sesle dile getiriyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı