REKLAMI GEÇ

Vasiyetleri üzerine yan yana toprağa verildiler

Vasiyetleri üzerine yan yana toprağa verildiler

Güney İlçesi’ndeki Adıgüzeller Barajı inşaatında meydana gelen kazada ölen 2 işçi, memleketleri olan Samsun’un Vezirköprü ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı. Serdal Aykut ve Emrah Öcalan, vasiyetleri üzerine yan yana defnedildi.

/ DENİZLİHABER / 13 Ocak 2014 Pazartesi, 11:14

Güney’deki Adıgüzeller Barajı inşaatında beton dökülen kalıbın çökmesi sonucu işçilerden 21 yaşındaki Emrah Öcalan, 22 yaşındaki Serdal Aykut ve 31 yaşındaki Mikail Doğan beton kalıp altında kaldı. Emrah Öcalan, kaza yerinde, Serdal Aykut da kaldırıldığı hastanede öldü. Ayaklarında kırıklar bulunan Doğan ise, Denizli Servergazi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Hayatını kaybeden 2 işçinin cenazesi memleketleri olan Samsun’un Vezirköprü İlçesi’ne gönderildi. İlçeye bağlı Göl Beldesi’ndeki Fatih Camii’nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından 2 işçi, belde mezarlığına götürüldü. Çocukluklarından itibaren çok samimi arkadaş olan Emrah Öcalan ile Serdal Aykut’un cenazeleri yan yana toprağa verildi.

anons

Cenaze törenine iki işçinin aileleri ve çok sayıdaki kişi katıldı. Amca Veli Aykut, yeğeni Serdal Aykut ve arkadaşı Emrah Öcalan ile yaklaşık 3 ay önce sohbet ettikleri sırada “Biz ölürsek mezarlarımızı yan yana yapın demişlerdi. Bunun üzerine mezarlarını yan yana yaptık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı