REKLAMI GEÇ

Güney’deki cinayette ürperten detay

Güney’deki cinayette ürperten detay

Güney’de tüyleri diken diken eden korkunç cinayetin detayları ortaya çıkmaya başladı. Cinayetin ardından şüpheli olarak gözaltına alınan iki kardeşin dayısının da 50 yıl önce aynı yöntemle 17 yaşında bir genci öldürdüğü ve su kuyusuna attığı ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2016 Perşembe, 17:00

Güney’de işlenen korkunç cinayetin yankıları sürüyor. Evli ve 2 çocuk annesi Kübra Acar, öldürülüp, çıplak bir halde elleri ve ayakları bağlanarak su kuyusuna atılmış, kadının eve gelmemesi üzerine yapılan araştırma sonunda da cesedine ulaşılmıştı.

denizli-guney-kuyudaki-ceset-tutuklama-anons

Cinayetin ortaya çıkarılmasının ardından harekete gecen güvenlik güçleri görgü tanıklarının ifadeleri ışığında, üzerleri çamurlu A.O. ve R.O.yu gözaltına aldı.

KAHREDEN TESADÜF
Korkunç cinayetin ardından kısa süre içinde gözaltına alınan zanlıların ifadelerinin alınma işlemi sürerken, ortaya çıkan bir detay, bu kadar da olmaz dedirtti. Zanlıların dayısı H.S.nin 50 yıl önce benzer bir yöntemle cinayet işlediği ortaya çıktı. O dönem 17 yaşında olan Mustafa Gürcan adındaki bir genci, saat çalınma iddiasının ardından öldürdüğü öne sürülen H.S. ile yardım ve yataklık etmekten yargılanan A.O.nun müebbet hapis istemiyle yargılandıkları ve cezaevine girdikleri öğrenildi. Bir süre cezaevinde kalan H.S. ve A.O.nun çıktıktan sonra da memleketlerinden ayrıldıkları ifade edildi.

denizli-guney-kuyu-cinayeti-50-yil-oncesine-goturdu-ic

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı