REKLAMI GEÇ

GÜNEYLİ ÖĞRENCİLER, AB PROJESİ İLE ROBOT ÜRETİYOR

GÜNEYLİ ÖĞRENCİLER, AB PROJESİ İLE ROBOT ÜRETİYOR

Güney’deki Atatürk Ortaokulu öğrencileri proje ortağı Avrupalı okullarla birlikte robot üretimi gerçekleştirecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2018 Pazar, 12:43

AB Erasmus + STEM’in ScalingUpInclusion isimli robot yapım projesinin paydaşı olan Güney Atatürk Ortaokulu’nda öğrenciler robot üretiiyor. Proje kapsamında Avrupa gezilerine çıkan öğrenciler son olarak İtalya, İspanya, Portekiz ve Hırvatistan’daki paydaş okulların öğretmenlerini ilçede ağırladı. İlçede proje kapsamında iki gün süren değerlendirme toplantısı yapılarak üretim aşamaları gözden geçirildi.

Daha sonra proje ekibi Güney Kaymakam’ı Fatih Bayram’ı makamında ziyaret etti. Bu arada ziyaretçilere ilçenin tanıtımı yapıldı. Kaymakam Bayram, yürütülen projelerin öğrencilerin hayatına ve ilçenin tanıtımına katkı koyacağını belirterek misafirlerine proje katılım sertifikası verdi.

Robot üretim projesi kapsamında Güneyli öğrencilerin İtalya ve İspanya’yı ziyaret ettiğini belirten Kaymakam Bayram, Güneyli gençler için projeler geliştirmeye devam edeceklerini belirterek bu projede emeği olan Atatürk Ortaokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti. Projenin bir sonraki ayağı Hırvatistan’da yapılacak ve Portekiz ayağıyla proje tamamlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı