REKLAMI GEÇ

Hayırsever caminin bakımını yaptırdı

Hayırsever caminin bakımını yaptırdı

Güney’de, hayırsever Sinan Kaçanoğlu, geçirdiği trafik kazasından sonra “iyileşirsem mahalle camisini yenileteceğim” sözünü tuttu ve 36 yıl önce yaptırılan ibadethanenin tadilatını yaptırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Haziran 2014 Cumartesi, 10:47

Ortaçeşme Mahallesi’ndeki camide tadilat çalışmasının tamamlanmasının ardından açılış töreni düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Abdullah Acar, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Yığın, Güney Kaymakamı Onur Şatıroğlu, İlçe Müftüsü Ahmet Dilek ve vatandaşlar katıldı.
denizli-guney-cami-acilisi-ic

Açılış töreninde konuşan Sinan Kaçanoğlu, “36 yıl önce yaptırılan camimiz artık eskimiş ve yıpranmıştı. Camide tadilat yaptırmak istiyordum. Yaklaşık 8 ay önce kullandığım araçla Kerimler Mahallesi, yakınlarında trafik kazası geçirdim. Kazadan ağır yaralı olarak kurtuldum, vücudumun çeşitli yerlerinde 16 kırık tespit edildi. Aort damarımda yırtılmıştı. Bir ayı yoğun bakımda olmak üzere üç ay tedavi gördüm. O dönemde ‘sağlığıma kavuşursam camiyi yenileteceğim’ diye bir söz verdim. Ayağa kalkar kalkmaz da camide tadilat çalışması başlattım. Üç ay süren çalışmayla iç duvarları da dahil her yer cini fayanslarla kaplandı. Yaklaşık 100 bin lira harcama yaptım. Bugün de camimizi yeniden ibadete açıyoruz” dedi.

Caminin tadilatını yaptıran Sinan Kaçanoğlu’na plaket veren Vali Yardımcısı Abdullah Acar da hayırsever Denizlililerin her alanda kendini göstermeye devam ettiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı