REKLAMI GEÇ

Askeri, TIR’lı konvoyla uğurladılar

Askeri, TIR’lı konvoyla uğurladılar

Honaz’da askere gidecek olan Bahri Acar için arkadaşları araçlarla konvoy yaptı. Konvoyda yer alan TIR’a binen Bahri Acar’ın heyecanı ve sevinci görülmeye değerdi.

Emrah Varol / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2018 Perşembe, 11:38

EMRAH VAROL
Asker adaylarının birliklere teslim olduğu şu günlerde Honaz’da da asker adayları için eğlenceler düzenleniyor. Bahri Acar için de Amasya’daki birliğine teslim olmadan önce arkadaşları tarafından eğlence düzenlendi.

Arkadaşlarıyla evin önünde bir araya gelen Bahri Acar için Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliyesi Üniversite Cami İmamı Ali Sürücüoğlu dua etti. Tüm askerlerin sağ salim görevlerini bitirip dönmeleri için dua eden Sürücüoğlu, “Askerlerimiz bizim gözbebeğimizdir. Onların bu önemli görevi bitirip gelmeleri daha sonra da vatana, millete hayırlı işler yapmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Daha sonra ilçe merkezinde Bahri Acar için araç konvoyu yapıldı. Araç konvoyunun en önünde ise TIR vardı. TIR’a binen Bahri Acar onlarca aracın katıldığı konvoyun en başında yer aldı. Heyecanlı olduğu gözlenen Bahri Acar’ın yolunu kesen arkadaşları, asker adayını araçtan indirip yol ortasında bir süre oynattı.

Araç konvoyunun ardından Türk Bayrağı önünde asker selamı veren Bahri Acar, tüm askerler gibi görevini en iyi şekilde yerine getirip döneceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı