REKLAMI GEÇ

Aşklarına ‘darbe girişimi’ bile engel olamadı

Aşklarına ‘darbe girişimi’ bile engel olamadı

Kars’ta uzman çavuş olarak görev yaparken, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında tutuklanan ve 18 ay hapis yattıktan sonra beraat eden Süleyman Top, cezaevinde geçirdiği zor günlere rağmen kendisini hiç yalnız bırakmayan Gülşen Baş ile hayatını birleştirdi. Süleyman Top gelin arabasına ‘Darbe bile ayıramadı bizi’ yazarak hem darbe girişimine isyan etti, hem de kendisini bırakmayan sevdiğine teşekkür etti.

Emrah Varol / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2018 Pazartesi, 15:26

Uzman çavuş olarak Kars’taki askeri birliğinde görev yapan Süleyman Top, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından tutuklandı. Defalarca ne FETÖ’yle ne de darbe girişimi ile alakası olmadığını ifade eden Süleyman Top, 18 ay boyunca cezaevinde kaldı.

Bu süreçte sevdiği kızdan ayrı kalmanın hüznünü de yaşayan Süleyman Top, sevdiğinin kendisini yalnız bırakmamasıyla bir nebze mutlu oldu. Geçtiğimiz aylarda görülen karar duruşmasında hakkındaki suçlamalar düşen ve beraat eden Süleyman Top memleketi Honaz’a döndü. Hemen evlilik için girişimlere başlayan Süleyman-Gülşen çifti evlenerek dünya evine girdi. Düğün boyunca çok mutlu oldukları gözlenen çift misafirlerini de en iyi şekilde ağırladı.

Damat Süleyman Top, gelin arabasına yazdırdığı yazı ile hem hain darbe girişimini lanetledi, hem de kendisini o zor günlerde yalnız bırakmayan sevdiğine teşekkür etti. Gelin arabasına ‘Darbe bile ayıramadı bizi’ yazdıran Süleyman Top, eşiyle birlikte araba başında poz verdi.

Cezaevi sürecinin çok zor geçtiğini ancak sevdiği kızın onu yalnız bırakmamasının kendisini hayata bağladığını belirten Süleyman Top, “Hain darbe girişimi sonrasında bir anda tutuklandık. O dönem hemen salınacağımızı bekledik ama işler çok uzadı. O dönem görüştüğüm şimdi eşim olan Gülşen zor günlere rağmen beni yalnız bırakmadı. Beni ayakta tutan da belki onun sevgisi oldu. Adalet tecelli etti ve çok şükür beraat ettim. Sevdiğim kızla da evlendim ve çok mutluyum. Mutluluğumuza ortak olan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı