REKLAMI GEÇ

Başkan Devecioğlu’na teşekkür ziyareti

Başkan Devecioğlu’na teşekkür ziyareti

Honaz Himmet Nimet Özçelik Anadolu Lisesi idarecileri ve öğrenciler Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nu ziyaret ederek, okul bahçesinde yapılan düzenleme çalışmaları ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2016 Pazartesi, 13:02

Honaz Himmet Nimet Özçelik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Kuzu, öğretmen ve öğrenciler ile birlikte Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nu ziyaret ederek, okullarına verdiği destek ve hizmetlerden dolayı plaket ve çiçek ile teşekkür etti.

Başkan Devecioğlu, eğitim kurumlarının ihtiyaçlarının karşılanması konusunda belediye olarak gayretlerinin sürdüğünü belirterek, “Geçtiğimiz aylar içerisinde birçok okul bahçemizin düzenlemesi, kilitli parke taşı döşeme ve peyzaj çalışmalarını gerçekleştirdik. Geleceğimiz olan çocuklarımız için yaptığımız hizmetleri öncelik olarak görüyoruz. Belediye olarak çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Himmet Nimet Özçelik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Kuzu da, okulun bahçe düzenlemesi ve yeşil alan oluşturulması konusunda verdiği desteklerden dolayı Başkan Devecioğlu’na teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı