REKLAMI GEÇ

Bu da ‘Deliler Kahvesi’

Bu da ‘Deliler Kahvesi’

Honaz İlçesi’nde müdavimlerinin birbirine hitabı nedeniyle ‘Deliler Kahvesi’ olarak anılan işletmeye aynı isimle tabela asıldı. Müdavimleri kahvenin tabelası önünde fotoğraf çektirip, sosyal medyada paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2015 Pazartesi, 13:57

İrfan ÇAM/ HONAZ (Denizli),(DHA)
İlçedeki belediye meydanında 25 yıldır Mustafa Özarslan tarafından işletilen, müdavimlerinin birbirine ‘Deli’ diye hitap ettiği kahveye ‘Deliler Kahvesi’ tabelası asıldı. Müşteriler tarafından hazırlanan tabelanın asılmasının ardından kahvenin müdavimleri, tabela önünde çektirdiği fotoğrafları sosyal medya üzerindeki hesaplarından paylaşmaya başladı. Paylaşımlarda Pamukkale’den sonra gezilip görülmesi gereken ikinci önemli merkezlerinden biri olarak gösterilen kahveye, kendini akıllı sananların girmesinin sakıncalı olduğu notları düşüldü.

Tabelayı kahveye gelen gençlerin hazırlayıp astığını söyleyen işletmeci Mustafa Özarslan, “Kahveyi 25 yıldır işletiyorum. Burayı herkes ‘Deliler Kahvesi’ diye bilir. Arkadaşlar tabelayı hazırlamış. Hep birlikte astık. Delimiz yok, kahveye gelen herkes akıllı. Ama kahveye gelince herkes biraz deli olur. Kahvemizde güzel bir arkadaşlık ortamı var” dedi.

Yorumlar

ibram   -  Bağlantı 16 Şubat 2015, 14:12

🙂 en büyük biR eksiklik ve en büyük bi sonumuz daha hal olmuş KUTLARIM ÇAYINI İÇMEK İSTERDİM zaten akıllı kimse kalmadıki en akıllımız mollamar degirmennine un ögütmeye gidiyoz (adı gecen yer 50.60 yıl önce su degirmeni o yörede meşhur lafdır)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı