REKLAMI GEÇ

Denizli-Ankara Yolu’nda çalışmalar devam ediyor

Denizli-Ankara Yolu’nda çalışmalar devam ediyor

Yoğun yağmur nedeniyle sel sularına esir olan Kocabaş-Organize Sanayi Bölgesi arasındaki yolda tahliye çalışmaları sürüyor. Logarların açılmasına rağmen sel suları tahliye edilemeyince devreye iş makinaları girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Haziran 2018 Salı, 21:23

Akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’nde sele dönüşmüş, Denizli-Ankara Karayolu sel suları altında kalmıştı.

Yoğun yağışın kesilmesinin ardından ekipler bölgede tam anlamıyla seferlerlik başlattı. İtfaiye ve DESKİ ekiplerinin yanı sıra AFAD da bölgedeki çalışmalara katıldı.

Sel sularının karayolunu tamamen kapatması ve trafiği durdurmasının ardından önce bölgedeki tıkanan logarlar açıldı. Ancak, karayolunda biriken su yoğun olunca tahliye için logarlar yetersiz kaldı.

Bu kez de devreye motopomplar, vidanjörler ve iş makinaları girdi. Motopomplar ile vidanjörler tarafından yolu dere yatağına çeviren sel suları tahliye edilmeye çalışıldı, kepçeler de suları kürüyerek yol kenarına attı.

Ulaşımın hala kapalı olduğu yolda geçiş izni yalnızca büyük araçlara veriliyor. Bölgede uzun araç kuyrukları oluşurken, ekipler yoldaki suyun temizlenmesi ve yolun trafiğe açılması için yoğun çaba harcıyor.

Yorumlar

Ali   -  Bağlantı 20 Haziran 2018, 08:47

bizdeki yol mühendisleri sadece üst yapıya bakıyor alt yapı umrunda değil o yolun orası çukur ve yağan yağmurun gideceği hiçbiryer yok o yolu yapanları orda yüzdürmeli bence yazıktır günahtr yaptığınız işin hakkını verin yollarımız berbat

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı