REKLAMI GEÇ

15 Temmuz şehitleri tiyatroyla anıldı

15 Temmuz şehitleri tiyatroyla anıldı

Honaz Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ilçede tiyatro gösterisine ev sahipliği yaptı. ‘Benim Adım Türkiye’ isimli tiyatro gösterisine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Emrah Varol / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2017 Çarşamba, 13:58

Honaz Belediyesi Kültür Hizmetleri kapsamında, 15 Temmuz Şehitleri’ne ithafen İzmir İsmail Gülnar Tiyatrosu tarafından ‘Benim Adım Türkiye’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği oyunda zaman zaman duygusal anlar da yaşandı. Darbe girişiminde ve sonrasında yaşanan olayların dramatik bir şekilde yansıtıldığı tiyatro gösterisinde bazı vatandaşların gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Darbe girişimin tarihimize kara bir leke olarak yazıldığını belirten Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “1 yıl önce yaşanan bu hain darbe girişiminin ardından bizler o günlerin unutulmaması ve bir daha yaşanmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda tiyatro gösterisiyle insanlarımızı bir araya getirdik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı