REKLAMI GEÇ

Birlikte olduğu kadının boşandığı eşini öldürdü

Birlikte olduğu kadının boşandığı eşini öldürdü

Honaz’ın Karaçay Mahallesi’nde, 25 yaşındaki Fuat A. aralarında gönül ilişkisi bulunan Ü.M.’nin 3 ay önce boşandığı eşi 30 yaşındaki Hüseyin Eydir’i sokakta çıkan tartışmada tabancayla vurarak öldürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2017 Pazartesi, 18:19

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Olay, Honaz’ın Karaçay Mahallesi’nde meydana geldi. Fuat A. birlikte olduğu Ü.M. ile Karaçay Mahallesi’nde sokakta yürümeye başladı. Çift, bu sırada yolda Ü.M.’nin 3 ay önce boşandığı eski eşi Hüseyin Eydir ile karşılaştı.

İddiaya göre Eydir ile Fuat A. arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce Fuat A. yanındaki tabancayla Hüseyin Eydir’e ateş etti. Göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanan Eydir, kanlar içinde yere yığıldı. Fuat A. ile Ü.M. ise olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri gönderildi. Ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hüseyin Eydir, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Cinayet şüphelisi Fuat A. ve Ü.M.’nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı