REKLAMI GEÇ

Sıcaktan kaçtılar, Honaz’a koştular

Sıcaktan kaçtılar, Honaz’a koştular

Tüm yurdu etkisi altına alan sıcaklıklardan nasibini alan Denizli’de vatandaşlar ilçelerdeki serinleyebilecekleri alanlara kaçtı. Honaz’da bulunan Pınarbaşı Mevki’ne akın edenler, sıcak havadan bir nebze de olsun kurtulmanın yollarını aradı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2017 Pazartesi, 12:28

Emrah Varol/HONAZ
Denizli’de gölgede 40 dereceyi aşan sıcaklıklardan bunalan vatandaşlar serinleyebilecekleri alanlara akın ediyor. 1 haftadır yaşanan sıcak havalardan dolayı özellikle ilçelerdeki mesirelik alanlara akın eden vatandaşların uğrak yerlerinden biri de Honaz’daki Pınarbaşı Mevki oldu.

Sabah erken saatlerden itibaren bölgeye akın eden çok sayıda vatandaş, gölgede yer bulabilmek için yoğun çaba harcadı. Şanslı vatandaşlar daha sonra kendilerini Pınarbaşı’na dağdan gelen buz gibi suyun içine attı.

40 dereceyi aşan sıcaklıktan bunalan vatandaşlar buz gibi suya girerek bir nebze de olsa rahatlamaya çalıştı. Özellikle çocukların suyun içinde hem serinlediği hem de oyunlar oynadığı görüldü.

Denizli’deki sıcaklıkların artık dayanılmaz noktaya geldiğini belirten İsmail Yurtsever, “Son günlerde sıcaklardan adeta kavrulduk. Biz de en yakın serinleyeceğimiz alan olan Honaz’ı tercih ettik. Bir yandan suyun içinde serilerken bir yandan da piknik yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı