REKLAMI GEÇ

Honazlı Şenay Teyze, caps’leri ile sosyal medyayı salladı

Honazlı Şenay Teyze, caps’leri ile sosyal medyayı salladı

Honaz’da oğluna attığı terlik nedeniyle hakkında 5 yıl hapis cezası istemiyle dava açılan 62 yaşındaki Şenay Güzel, Türkiye’nin gündemine oturdu. Ulusal kanalların bültenlerinde yayınlanan haberlerin ardından sosyal medya da konuyu gündemine aldı. Hazırlanan caps’ler beğeni yağmuruna tutuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2016 Salı, 12:01

Honaz’da oturan Şenay Güzel’in tartıştığı oğlu Hasan Güzel’e (38) ayağından çıkarıp fırlattığı naylon terlik, dava konusu oldu. Öz oğlunun şikayetiyle açılan davada Güzel’in attığı terlik “silah” sayıldı. İfadesi alınan Şenay Güzel hakkında “kasten basit yaralamaya teşebbüs” iddiasıyla 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Bu olay, haberi izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Birçok kimse “bu birçok annenin sinirlendiğinde istem dışı yaptığı bir şeydir. Terlik fırlatmanın cezası mı olur?” yorumunu yaparken, bazıları da bu olayı caps yaptı.

denizli-senay-guzel-terlik-caps-anons

Güzel’in fotoğrafının yer aldığı caps’ler internet ortamında hızla yayıldı. Her fotoğraf, paylaşım ve yorum yağmuruna tutuldu. Ayrıca Güzel karikatürlerde de yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı