REKLAMI GEÇ

Fırtına okul çatısı uçurdu

Fırtına okul çatısı uçurdu

Denizli akşam saatlerinde başlayan ve gece yoğunlaşan fırtınanın etkisinde. Saatteki hızı zaman zaman 70 kilometreye kadar çıkan fırtına özellikle Honaz’da etkili oldu. Honaz Belediye Ortaokulu’nun çatısı uçtu, kaymakamlık okulu tatil etti. İlçede bir çok evin çatısında hasarlar oluştu, ağaçlar devrildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2016 Perşembe, 09:24

Denizli akşam saatlerinde başlayan ve gece yarısından sonra şiddetini artıran fırtına ile boğuşuyor. Fırtınanın en etkili olduğu ilçelerden biri de Honaz oldu. Gece boyunca şiddetini azaltmayan fırtına nedeniyle Honaz Belediye Ortaokulu’nun çatısı sabah saat 05.30’da uçtu. Olayın okulda kimsenin bulunmadığı bir anda meydana gelmesi büyük bir faciayı önlerken, kaymakamlık okulda eğitime ara verdi.

ÇATILARDA HASAR VAR, AĞAÇLAR DEVRİLDİ
Honaz’da fırtına yalnızca okulu vurmadı. İlçe genelinde bir çok binanın çatısında hasarlar meydana geldi, ağaçlar devrildi. Honaz Belediyesi ekipleri sabah erken saatlerden itibaren gelen ihbarlara yetişebilmek için yoğun çaba harcadı.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilçede fırtınanın etkisinin sürdüğünü belirterek, vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı