REKLAMI GEÇ

Devecioğlu 4. dönem için aday

Devecioğlu 4. dönem için aday

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, partisi tarafından 31 Mart seçimleri için yeniden aday gösterildi. Bir dönem bağımsız, iki dönem de AK Parti’den belediye başkanı seçilen Devecioğlu, bu alanda rekor kırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2019 Pazar, 18:35

AK Parti’nin 3 dönem kuralı nedeniyle bir süre aday gösterilip gösterilmeyeceği tartışılan Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Numan Kurtulmuş tarafından açıklanan adaylar listesinde yer aldı ve yeniden Honaz Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

2004 yılında yapılan yerel seçimlere bağımsız olarak giren ve açık ara ipi önde göğüsleyen Turgut Devecioğlu, sandıktan çıktıktan sonra AK Parti saflarına katıldı.

Başarılı bir başkanlık süreci geçiren Devecioğlu, 2009 ve 2014 yıllarında gerçekleştirilen seçimlere AK Parti’nin adayı olarak girdi ve kesintisiz 3 dönemini tamamladı.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde bir kez daha Honaz için yarışacak olan Turgut Devecioğlu, seçimi kazanması halinde 4. dönemine imza atacak. Bu özellik ile Devecioğlu rekor kırmış olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı