REKLAMI GEÇ

Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede yaptığı 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden biri olan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmet vermeye başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kompleksin Honaz ve çevresine hizmet vereceğini söyleyen Başkan Osman Zolan, “Honaz’da yüzme bilmeyen kalmayacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2018 Perşembe, 14:51

“Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak” anlayışı ile yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ve Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor komplesinden biri olan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmet vermeye başladı.

3835 metrekare kapalı alanda kurulan tesiste yarı olimpik yüzme havuzu ve eğitim havuzu olmak üzere iki adet yüzme havuzu bulunuyor. Farklı spor kurslarının da verileceği 2 adet spor salonu bulunan tesiste, 2 adet antrenör odası, kafeterya, doktor odası, soyunma odaları yer alıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz yüzme kurslarının başladığı tesise yoğun ilgi gösteren vatandaşlar sıcak havada kapalı yüzme havuzunda yüzmenin de keyfini çıkarıyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak” dediklerini hatırlatarak, “Verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bu dev tesis Honazımıza çok yakıştı. Başta çocuklarımız, gençlerimiz ve hanım kardeşlerimiz olmak üzere 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız, tesisimizden ücretsizce faydalanmaya başladı. Honaz’da yüzme bilmeyen kalmayacak” dedi.

“BU TESİSTEN ŞAMPİYONLAR ÇIKACAK”
Tesislerden gelecekte şampiyon sporcuların çıkacağına inandığını söyleyen Başkan Osman Zolan, “Çocuklarımıza ve gençlerimize bu şekilde imkan sundukça inşallah spor alanlarında da çok başarılı olacaklar. Bu tesislerde yüzme öğrenen çocuklarımız geleceğin şampiyonları olacaktır. Denizlimize ve Honazımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı