REKLAMI GEÇ

Honaz Kaymakamı Öz göreve başladı

Honaz Kaymakamı Öz göreve başladı

Honaz Kaymakamı olarak atanan Zafer Öz görevine başladı. Kaymakam Öz, teftiş stajını Baklan ve Çivril ile Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde yapmıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Aralık 2016 Salı, 10:45

İçişleri Bakanlığı’nın son Müşterek Kararnamesi ile Erzurum’un Azizeye ilçesinden Honaz Kaymakamlığına atanan Zafer ÖZ göreve başladı. Öz’ün geçmiş yıllarda Çivril ve Baklan ile Emniyet Müdürlüğünde teşvik stajı yaptığı öğrenildi.

Kaymakam Zafer ÖZ KİMDİR?
1981 yılında Balıkesir’in Gönen İlçesi’nde dünyaya geldi. İlköğretimini Ankara’da tamamladıktan sonra, 1999 yılında Çanakkale Anadolu Lisesi’nden, 2003 yılında ise İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 2005 yılında açılan Kaymakamlık sınavını kazandıktan sonra, 93. dönem Çanakkale kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine adım attı. Teftiş stajını Baklan ve Çivril ile Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde, kaymakam refikliği stajını ise Isparta’nın Eğirdir İlçesi’nde tamamladı. Konya’nın Yalıhüyük ve Ahırlı İlçelerinde kaymakam vekili olarak görev yaptı.

İngiltere’de Sheffield Üniversitesi’nde İngiliz İdare Sistemi ve Yönetim İngilizcesi programına devam etti. Yurtdışı programı sırasında çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında staj ve inceleme gezilerinde bulundu. TODAİE’de 40. Dönem Kamu Diplomasisi Kursundan mezun olduktan sonra, 93. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla bitirdi.

03.03.2009 tarihinde Kastamonu’nun İhsangazi İlçesi’ne atandı. İhsangazi Kaymakamlığı’nın yanında, uzun süre Araç Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. 29.08.2011 tarih ve 2011/646 sayılı müşterek kararname ile Şirvan Kaymakamlığı’na atanarak 2 yıl görev yaptı.

19.07.2013 tarih ve 2013/463 sayılı müşterek kararname ile Aziziye Kaymakamlığına atanarak 3 yıl görev yaptı. Evli ve 1 çocuk babası Kaymakam Öz, İngilizce biliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı