REKLAMI GEÇ

Honaz MYO’da kadına şiddete hayır mesajı

Honaz MYO’da kadına şiddete hayır mesajı

Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu öğrencileri, kadına karşı şiddete dikkat çektikleri farklı bir etkinliğe imza attı. Yüzlerini makyajla boyayan, beyaz tişört giyip turuncu fular takan öğrencilere hocaları da destek verdi. Kadına karşı şiddete dikkat çekmek isteyen Pamukkale Üniversitesi Honaz MYO öğrencileri okul önünde bir araya geldi. Beyaz tişört giyen ve turuncu fular takan öğrenciler ayrıca turuncu balonlarla da farkındalık yaratmaya çalıştı. Bir grup öğrenci…

Emrah Varol / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2017 Cuma, 10:20

Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu öğrencileri, kadına karşı şiddete dikkat çektikleri farklı bir etkinliğe imza attı. Yüzlerini makyajla boyayan, beyaz tişört giyip turuncu fular takan öğrencilere hocaları da destek verdi.

Kadına karşı şiddete dikkat çekmek isteyen Pamukkale Üniversitesi Honaz MYO öğrencileri okul önünde bir araya geldi. Beyaz tişört giyen ve turuncu fular takan öğrenciler ayrıca turuncu balonlarla da farkındalık yaratmaya çalıştı.

Bir grup öğrenci makyajla yüzlerini boyayarak kadına karşı şiddete karşı dikkat çekti.

Honaz MYO Okul Müdürü Doç. Dr. Burak Çamurdan da öğrencilere destek verdi.

Çamurdan, “Bu renkler çok güzel olmuş. Bu konuda duyarlılık içinde olmak bize yakıştı. Siz gençlerin bu konuda bir adım önde olması beni daha da mutlu etti. Sizlerle olmak böyle bir etkinlikte olmak çok güzel. Türkiye’de ve dünyada istemediğimiz şiddet olaylarını yaşıyoruz. Maalesef genelde kadınlar şiddet görmekte. Bu güçten kaynaklanan bir şey değil. Bu psikolojik ve ruhsal bir olay. Eğer güçten kaynaklandığını düşünüyorlarsa kadınlarımız daha güçlüdür bizim. Kas gücü ayrı irade gücü ayrı. Bilim, eğitim sizin gücünüze güç katacaktır. Biz şiddet gösteren insanları kınıyoruz. Aslında kınamak az geliyor. Ben bu kötü davranıştan herkesin uzak durmasını bekliyorum. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kadına şiddete hayır diyoruz. Değerlerinizi bilin ve değerli olun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı