REKLAMI GEÇ

Piknik alanlarındaki kirlilik valiyi kızdırdı

Piknik alanlarındaki kirlilik valiyi kızdırdı

Honaz Saklıgöl Piknik alanının içler acısı hali Vali Ahmet Altıparmak’ı kızdırdı. Kirlilik fotoğraflarını Twitter hesabından paylaşan Vali Altıparmak, bu manzarayı yaratanları kameralar ile tespit edileceğini ve girişlerinin yasaklanacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Şubat 2017 Salı, 12:57

Honaz’ın cennet piknik alanlarından biri olan Saklıgöl’ün içler acısı hali Vali Ahmet Altıparmak’ı kızdırdı. Piknikçilerin yarattığı kirliliğin gündeme gelmesinin ardından Twitter hesabından paylaşım yapan Vali Ahmet Altıparmak, duyarsızlığa tepki gösterdi.

İlk paylaşımında, “Bahar geliyor, çıkalım yine kırlara, övünelim (!) insanlığımızla, temizliğimizle, İmanımızla!..Saklıgöl Piknikalanı/Honaz” diye yazan Vali Altıparmak, daha sonra alınacak önlemleri ifade etti.

Kirliliği yaratanların kameralarla tespit edileceğini belirten Vali Ahmet Altıparmak, alanda çöpleri toplamayan piknikçilerin kameralar ile tespit edileceğini ve girişlerinin yasaklanacağını söyledi. Vali Altıparmak, bunun da çözüm olmaması halinde alana insan girişinin tamamen yasaklanacağını açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı