REKLAMI GEÇ

Honaz’da 55 aile evlerine kavuştu

Honaz’da 55 aile evlerine kavuştu

Honaz’da TOKİ tarafından yapımı devam eden 110 konutluk projenin 55 hak sahibi, noter huzurunda gerçekleştirilen kura ile belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2018 Çarşamba, 13:50

Honaz Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile Honaz’ın Kaklık Mahallesi’nde başlatılan 110 konutluk projenin ilk etap kura çekimi yapıldı.

Kura çekiminde 55 konut için hak sahipleri noter huzurunda belirlendi. Kura çekimi büyük bir heyecan içerisinde gerçekleşti. Kurada adı çıkan vatandaşlar büyük bir sevinç içerisinde salondan ayrıldılar. İlçenin Kaklık Mahallesi TOKİ Evleri projesinin 3+1 ve 2+1 tipindeki dairelerden meydana geldiği ve projede yer alan dairelerin zemin dâhil dört katlı olarak inşa edildiği belirtildi.

VATANDAŞLARIMIZIN KALİTELİ BİNALARDA YAŞAMASINI ÖNEMSİYORUZ
Proje ve kura çekimine ilişkin bilgi veren Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “İlk etapta 55 konutun hak sahipleri noter huzurunda belirlendi. Toplam yedi bloktan oluşan projenin inşaatı hızla devam ediyor. Honazımızın birçok bölgesinde modern konut alanları oluşturarak, vatandaşlarımızın kaliteli binalarda yaşamasını önemsiyoruz. Kuramızın hayırlı olmasını diliyor, vatandaşlarımıza yeni evlerinde sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ediyorum” diye konuştu.

EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER İÇİN ÇOK GÜZEL BİR DUYGU
Çekilişle ev sahibi olmaya hak kazanan Zehra Akyol, ilk defa başvuruda bulunduklarını belirterek, “Ev sahibi olmak isteyenler için çok güzel bir uygulama. İnşallah ev sahibi olacağız. Bu imkânı bizlere sunan Belediye Başkanımız Turgut Devecioğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Hak sahiplerinden Fatih Deveci de mutlu olduklarını belirterek; “Kurada ev çıktı. Başarılı bir proje, bu şartlarda ev sahibi olmak büyük nimet. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı