REKLAMI GEÇ

Honaz’da Enver Kiraz güven tazeledi

Honaz’da Enver Kiraz güven tazeledi

Honaz Otomobilciler, Kamyoncular ve Şoförler Esnaf Odası seçimlerinde mevcut başkan Enver Kiraz, kullanılan oyların 212’sini alarak yeniden başkan seçildi.

Emrah Varol / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2018 Pazar, 12:04

Honaz Otomobilciler, Kamyoncular ve Şoförler Esnaf Odası seçimleri Honaz Belediyesi Düğün ve Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Mevcut başkan Enver Kiraz ve Samim Tahra’nın yarıştığı seçimler saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun da katıldığı seçimde başkan adayları konuşma yaparak vaatlerini şoförlere anlattı. Konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçimlerde mevcut başkan Enver Kiraz kullanılan oyların 212’sini alarak yeniden başkan seçilirken, diğer aday Samim Tahra ise 67 oyda kaldı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından büyük mutluluk yaşayan Honaz Otomobilciler, Kamyoncular ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Enver Kiraz, ‘’ Şoför arkadaşlarımın bana olan desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu önemli göreve beni layık görmeleri beni çok mutlu etti. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’na da her zaman bizlerin yanında olduğu için teşekkür ederim. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da şoförlerimizin faydasına olan ne varsa en güzel şekilde yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Enver Kiraz’ın yönetimi şu isimlerden oluştu: “Mehmet Tüfekçi, Celal Dağdelen, Mehmet Tavşan, Sadık Sağlık, Hüseyin Korkmaz, Feyyaz Acar”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı