REKLAMI GEÇ

Honaz’da sanat şenliği

Honaz’da sanat şenliği

Honaz Cumhuriyet İlkokulu’nda Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği’nin (YAZ-AR-BİR) katkılarıyla sanat şenliği düzenlendi. Honazlı öğrenciler, şiir, türkü, karikatür ve kitapla buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2016 Pazartesi, 10:07

Honaz Cumhuriyet İlkokulu’nda Sanat Şenliği düzenlendi. “Şiir ve Türkü Programı, “Öğrenci Yazar Buluşması”, “Şiir Sohbeti” “Karikatür Sergisi” ve “Kitap Sergisi”nden oluşan Sanat Şenliği’nde öğrenciler sanatla iç içe bir gün geçirdi.

denizli-honaz-sanat-senligi-ic-1

Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği üyelerinin katkılarıyla gerçekleştirilen şenlik, çocuk kitapları yazarı Hasan Kallimci’nin “okuma ve yazma” başlıklı söyleşisiyle başladı. Öğrenciler, yazar Kallimci ile birlikte tekerleme söyleyerek hoşça vakit geçirdi.

denizli-honaz-sanat-senligi-ic
Sanat Şenliği kapsamında Karikatürist Abdülkadir Uslu’nun eserlerinin yer aldığı sergi açılışı gerçekleştirildi. Sergi açılışını, Honaz Garnizon Komutanı Üsteğmen Serkan Saydan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Demirbilek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Duran, Honaz Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Erol Kaytazci yaptı. Açılışın ardından davetlililer ve öğrenciler sergiyi gezme imkanı buldu.

denizli-honaz-sanat-senligi-ic-2

ŞİİR VE TÜRKÜ DİNLETİSİ
Sanat Şenliği’ne katılan Hüsamettin Tat, Sadık Dağdeviren, Reyhan Pervanlar Karaalp, Ahmet Sarı, Hasan Kallimci, Kadir Yatağan, Ali Tuluk, İsmail Gökçe, Mehmet Aslan, Nermin Ayduran, Melahat Kuzu, Ezgar Ergün, Meral Gökkaya, kendi şiirlerini öğrencilerle paylaştı.

Sanat Şenliği, Anadolu Folk Rock Sanatçısı Hurşit Türkay ile Türk Halk Müziği Sanatçısı Hasan Arzuman ve ilkokul öğrencisi Mehmet Ali Arzuman söyledikleri türkülerle sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı