REKLAMI GEÇ

Honaz’da ‘Yeni Kampüs’ sevinci

Honaz’da ‘Yeni Kampüs’ sevinci

Pamukkale Üniversitesi’nin yeni kampüsünün Honaz ilçesine yapılması için Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan karar Honaz’lı vatandaşları sevindirdi. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, yeni kampüsün Honaz’a yapılacak olmasının 10 yıllık mücadelelerinin bir ürünü olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ocak 2018 Cuma, 14:38

Geçtiğimiz günlerde Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan karar Honaz’da büyük sevinci neden oldu. Pamukkale Üniversitesi’nin Doğu Kampüsü’nün Honaz ilçesine yapılması ile ilgili kararın meclisten geçmesinin ardından Honazlı vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı. İlçeye yapılacak yeni kampüsün sosyal ve ekonomik anlamda ilçeye büyük ivme kazandıracağını düşünen vatandaşlar, özellikle sosyal medyada bu mutluluklarını paylaştı. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’na bu kararın alınmasındaki mücadelesinden dolayı teşekkür eden vatandaşlar, kararın ilçeye hayırlı olmasını dilediler.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu alınan bu karar için yıllardır büyük bir mücadele içinde olduklarını söyledi. Devecioğlu, “PAÜ Doğu Yerleşkesinin Honaz’da kurulması için Büyükşehir Belediye Meclis’imizde onanmasına kadar geçen uzun süreç, 10 yıldır verdiğimiz gayretin, mücadelenin, çalışmanın eseridir. PAÜ Honaz Meslek Yüksek Okulumuz ilçemizin bir vizyonudur. Okulun öğrenci sayısının azaldığını, kapanacağını, başka yere gideceğini haykıranlar, acaba meslek yüksek okulumuzun Honaz’da kalması için neler yapmışlar önce bunun cevabını versinler. İlçe merkezimizde ilgili bakanlık tarafından 200 kişilik bir kız öğrenci yurdu projesi için de çalışmalar sürüyor. Honaz’ımızın bir eğitim üssü olması yolunda gayretlerimiz artarak sürüyor. Bu anlamda ilçe merkezimizde bir İmam Hatip Lisesi ve Kocabaş Mahallemizde anaokulu, ilkokul ve ortaokul yapım projeleri de programa alınacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı