REKLAMI GEÇ

Honaz’ın altyapısı sil baştan

Honaz’ın altyapısı sil baştan

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Honaz ilçe merkezindeki Haydar ve Yeni Mahallede kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına başladı. 30 yıllık alt yapının değiştirileceği çalışma kapsamında ilçeye ilk kez yağmur suyu hattı da döşenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2016 Salı, 14:24

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, kent merkezi ile tüm ilçe ve bağlı mahallelerinde alt yapı projelerini hayat geçirmeye devam ediyor.

denizli-buyuksehir-alt-yapi-honaz-1

Denizli Büyükşehir DESKİ, bu kapsamda Honaz’ın bazı bölgelerinde 30 yıl önce yapılan ve günümüz ihtiyaçlarını karşılamayan kanalizasyon hattı ve içme suyu hattını yenileyecek, ayrıca bölgeye ilk kez yağmur suyu hattı da döşeyecek. Büyükşehir DESKİ, proje kapsamında Honaz merkezindeki Haydar ve Yeni Mahallede 15 bin metre kanalizasyon hattı, 13 bin metre içme suyu hattı ile 7 bin 500 metre yağmur suyu hattının yapımına başladı.

“HONAZ, YAĞMUR SUYU HATTI İLE TANIŞIYOR”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Kent merkezinde ne varsa ilçelerde de o olacak” anlayışıyla hareket etmeye devam ettiklerini dile getirdi.

Denizli’nin ve Honaz’ın gün geçtikçe büyüyüp geliştiğini anlatan Başkan Zolan, “Şehrimiz büyüdükçe ihtiyaçlar da artıyor. İhtiyaçları kısa sürede giderip vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu yaşamaya devam etmesi için biz de üzerimize düşeni yapıp gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

denizli-buyuksehir-alt-yapi-honaz-2

Honaz ilçesinde daha önce hiç yağmur suyu hattı olmadığına dikkati çeken Başkan Zolan, “Haydar ve Yeni Mahallede 15 bin metre kanalizasyon hattı, 13 bin metre içme suyu hattı ile 7 bin 500 metre yağmur suyu hattı yapımına başladık. İlçemize ilk kez yağmur suyu hattı döşüyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

eren20   -  Bağlantı 31 Mayıs 2016, 16:19

Tamam alt yapı yapın da.Biraz özen gösterin.Alt yapı olan yerlerde köstebek koysan zor yol bulacak.Her taraf toz toprak hak getire.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı