REKLAMI GEÇ

İddialar Devecioğlu’nu kızdırdı

İddialar Devecioğlu’nu kızdırdı

Honaz’ın ilçe statüsünü kaybedeceği ve başkan bir ilçeye bağlanacağı iddiaları Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nu kızdırdı. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Devecioğlu, “Honaz ilçesi dimdik ayaktadır. Honaz’a bağlanmak isteyen ilçe varsa referandum yapsın, hiç zaman kaybetmesin” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Kasım 2018 Cumartesi, 11:18

Denizli’nin güçlü ilçelerinden Honaz’da son günlerde ilçe statüsünün kaybedileceği ve başka bir ilçeye mahalle olarak bağlanacağı iddiaları konuşulmaya başlandı.

İddiaların yüksek sesle dile getirilmeye başlaması Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun tepkisini çekti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Devecioğlu, Honaz’ın hiçbir ilçeye bağlanmayacağını belirterek, “Honaz ilçesi dimdik ayaktadır. Güçlü bir şekilde tüm kurumlarıyla milletin hizmetindedir. Honaz’a bağlanmak isteyen ilçe varsa referandum yapsın. Hiç zaman kaybetmesin” dedi.

Bu yalanı ortaya atanın kendisinin de inanmaya başladığını belirten Devecioğlu, “Milletin kafasını karıştırmayın. Honaz, Denizli’nin en güçlü, en çalışkan ilçesidir. Bırakın artık böyle aslı olmayan bir algıyı yaymayı. Honaz Belediyesi, gece gündüz yatırım yapan, milletine hizmet eden, borcu olmayan Türkiye’deki ender belediyelerden biridir. Bu can bu bedende olduğu sürece, milletin hizmetinde olacağımızı, hizmetkârı olacağımızı bir kez daha söylüyorum. Honaz üzerinden hiç kimse hesap yapmasın!” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı