REKLAMI GEÇ

İlk hamle başkandan

İlk hamle başkandan

Honaz Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını düzenlediği satranç turnuvası 270 sporcunun katılımıyla başladı, ilk hamleyi Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu yaptı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2014 Cumartesi, 14:15

Honaz Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği satranç turnuvasının bu yıl 6’ncısı başladı. Belediyeye ait düğün salonundaki satranç turnuvasına toplam 270 sporcu katıldı. İki gün sürecek turnuvanın açılışında ise hüzün vardı. Açılış için sade bir tören düzenlenirken, Mustafa Kemal Atatürk, Soma’da yaşamını yitirenler ve Cuma günkü yangında yaşamını babaanne ve iki torun için saygı duruşu yapıldı.

Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilk hamleyi yapıp turnuvayı başlatırken, katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi, “Satrancın gelişmesi için başlattığımız turnuva her geçen yıl daha büyüyor. Bu yıl, turnuvayı acıların gölgesinde yaptığımız için içimiz buruk” dedi.

Hafta sonu boyunca devam edecek turnuvada 270 sporcu eleme usulüne göre mücadele edecek. Final maçı Pazar günü oynanacak ve dereceye girenlere ödüller verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı